The Hidden Valley Preserve – A Hidden Gem

0
The Hidden Valley Preserve – A Hidden Gem

ο Διατηρητέο ​​καταφύγιο Hidden Valley στο Κονέκτικατ περιλαμβάνει περίπου 17 μίλια μονοπατιού μέσα από διάφορα εδάφη. Αυτή ήταν μια καλοκαιρινή πεζοπορία για μένα την πρώτη Αυγούστου, και αν δεν κάνετε πεζοπορία κοντά στο ποτάμι, φέρτε το σπρέι σας!

Αυτό το μονοπάτι είναι αρκετά ποικίλο με λιβάδια, ποτάμια, θέα και ένα αρκετά ήπιο μονοπάτι. Το μονοπάτι είναι επίσης καλά χρησιμοποιημένο, επομένως είναι φαρδύ και συντηρημένο.

Περίληψη

 • Τοποθεσία – Ο κύριος χώρος στάθμευσης βρίσκεται έξω από τη Route 47 κοντά στο Washington Depot, CT
 • Μονοπάτι – Βρόχος 9 μιλίων
 • Στάθμευση – 41.65646,-73.31777 – Αυτός είναι ο κύριος χώρος στάθμευσης με άφθονο χώρο στάθμευσης. Πάρκαρα σε ένα μικρό χώρο στο νότιο άκρο του καταφυγίου στο Sabbaday Lane (41.64993,-73.30227)
 • Φτάνοντας στο Μονοπάτι – Υπάρχει ένα μεγάλο περίπτερο στο τέλος του χώρου στάθμευσης όπου μπορείτε επίσης να λάβετε χάρτες για το σύστημα μονοπατιών.
 • Καλύτερες στιγμές – Ορυχείο χαλαζία, Thoreau Bridge, Pinnacle Lookout, Shepaug River, Meadows, Pine, Spruce και Hemlock δάση
 • Σκύλοι – Πρέπει να είναι δεμένα με λουρί

Πόροι

 • Gaiagps – Χρησιμοποίησα το Gaiagps για να δημιουργήσω μια διαδρομή και να τη συγχρονίσω με το iPhone μου. Χρησιμοποίησα επίσης το Gaiagps για να προσδιορίσω τις συντεταγμένες για το παρκάρισμα.
 • Χάρτης Hidden Valley – Αυτός ο χάρτης επισημαίνει όλα τα μονοπάτια και τα σημεία ενδιαφέροντος.

Δυσκολία

Εύκολο προς μέτριο – Τα μονοπάτια στο καταφύγιο είναι πολύ ωραία και καλοδιατηρημένα. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιο μέτριο τμήμα. Περιστασιακά, θα κάνετε μικρές αναβάσεις καθώς ανεβαίνετε από το ποτάμι, πάνω από μια κορυφογραμμή και κατεβαίνετε σε αυτό.

Εδαφος – Ομαλά πλαϊνά μονοπάτια πέφτουν μέσα από συστάδες πεύκου, βελανιδιάς, ελάτης και περιστασιακά Hemlock. Δεν υπάρχουν πολλοί βράχοι ή ρίζες και τα μονοπάτια είναι εκπληκτικά ομαλά δίπλα στο ποτάμι.

είδη ένδυσης

Η θερμοκρασία κυμάνθηκε από 75-80 βαθμούς. Είχε συννεφιά και ραντίστηκε λίγο το απόγευμα.

 • Κάλτσες – Εξαιρετικά ελαφρύ Smartwool (κάλτσες για τρέξιμο).
 • Παντελόνι – Σορτς REI Cargo.
 • Μπλουζα – Πήρα ένα καινούργιο κοντομάνικο πουκάμισο που αγόρασα σε προσφορά από τη Woolx. Είναι το δικό μου πρώτο πουκάμισο Woolx, και το αγαπώ! Έμεινα ψύχραιμος, αν και είχα ιδρώσει, και δεν υπήρχε μυρωδιά όταν τελείωσα! Αυτό είναι το πρώτο μου στρώμα από το Woolx.
 • Καπέλο & Γάντια – Δεν χρησιμοποίησα κανένα από τα δύο για αυτήν την πεζοπορία.
 • Northface Daypackαυτό το άρθρο περιγράφει τι κουβαλάω σε ένα σακίδιο.
 • ΠαπούτσιαSpeedgoat 5s. Αυτά είναι σχετικά νέα για μένα και μου αρέσουν – πολύ! Πρόσφατα αγόρασα πέντε ζευγάρια, οπότε τα έχω για το μονοπάτι της επόμενης χρονιάς. Σπάνια το κάνω αυτό, αλλά είναι τόσο καλά.
 • Πολωνοί πεζοπορίας – Μαύροι διαμάντι αλπικοί πόλοι από φελλό άνθρακα (Ανασκόπηση) – Αυτό είναι το δεύτερο σετ μου.

Η Πεζοπορία

Ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος σε αυτή την πεζοπορία, οπότε δεν πέτυχα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Ακολούθησα μια σειρά από πορτοκαλί, λευκά και κίτρινα μονοπάτια πεζοπορίας. Ακολούθησα επίσης μονοπάτια αλόγων στα βορειοανατολικά και δυτικά τμήματα του μονοπατιού.

Μονοπάτι με φτέρες στο Hidden Valley Preserve

Ξεκινώντας από το νοτιότερο χώρο στάθμευσης στην οδό Sabbaday, όπου μπορείτε να παρκάρετε 2-4 αυτοκίνητα, περπάτησα βόρεια κατά μήκος της ανατολικής περιμέτρου του πάρκου. Αυτό το τμήμα της πεζοπορίας ακολουθεί κυρίως πορτοκαλί και κίτρινους δείκτες και περνά από το Hidden Valley Lookout. Αυτή είναι πιθανώς μια ιδιαίτερα υπέροχη θέα το Φθινόπωρο.

Στη συνέχεια ακολούθησα πράσινους και κίτρινους μαρκαδόρους μέχρι τη βορειοανατολική γωνία του πάρκου, κάνοντας πεζοπορία μέσα από σκιερά δάση από έλατα, πεύκα, κώνειο και βελανιδιές. Στη συνέχεια, γυρίζοντας πίσω, έπεσα κάτω σε ένα πράσινο και κίτρινο σημαδεμένο μονοπάτι για να ακολουθήσω τον ποταμό Shepaug.

Ποταμός Shepaug

Ο ποταμός Shepaug ήταν απίστευτα ωραίος, εύκολη πεζοπορία καθώς το μονοπάτι πεζοπόρου/άλογο πολλαπλών χρήσεων τυλίγεται δίπλα στο ποτάμι. Υπήρχαν μερικά σημεία που οδηγούσαν σε μικρές παραλίες, ένα τραπέζι για πικνίκ και ησυχία σε μια τοποθεσία.

Ποταμός Shepaug το καλοκαίρι

Αυτό το ποτάμι είναι ιδανικό αν θέλετε μια ωραία τοποθεσία για πικνίκ και κολύμπι. Το ποτάμι ήταν ρηχό την ημέρα που επισκέφτηκα, και υπήρχαν μεγάλοι βράχοι για να χαλαρώσετε με πολύ λίγα ζωύφια κοντά στο νερό.

Τελευταίο Τμήμα Πεζοπορίας

Αφού διέσχισα τον ποταμό Shepaug, ανέβηκα στη δυτική περίμετρο του καταφυγίου και ακολούθησα το μονοπάτι γύρω από έναν λόφο κατά μήκος ενός σημαδεμένου λευκού μονοπατιού, μέσα από σκιερό κωνοφόρο δάσος, που καταλήγει κοντά στον κύριο χώρο στάθμευσης.

Περνώντας το μεγάλο χώρο στάθμευσης, ακολούθησα το κίτρινο, μπλε και πορτοκαλί σημαδεμένο μονοπάτι νοτιοανατολικά και πίσω κάτω στο σημείο που είχα παρκάρει.

Τελικές σκέψεις

Αγριολούλουδα στο καταφύγιο Hidden Valley

Το Hidden Valley Preserve είναι μια πολύ ωραία περιοχή για να περάσετε τη μέρα σας. Ο ποταμός Shepaug είναι ιδανικός για πικνίκ, βόλτες και παρέα σε μεγάλους βράχους που ηλιάζονται. Υπάρχει άφθονο εύκολο έως μέτριο μονοπάτι μέσα από τα γύρω δάση και μερικά δροσερά σημεία, όπως το ορυχείο χαλαζία, η γέφυρα Thoreau και πολλές επιφυλακές.

Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να πάρετε την οικογένεια, τα παιδιά ή οποιονδήποτε νέο στην πεζοπορία.

Schreibe einen Kommentar