Outdoor Accents® Avant Collection™ — μια νέα ματιά για τις αυλές

6
Outdoor Accents® Avant Collection™ — μια νέα ματιά για τις αυλές

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αυξάνουν την απόλαυση (και τη χρηματική) αξία της ιδιοκτησίας τους είναι προσθέτοντας ένα καλά σχεδιασμένο κατάστρωμα, πέργκολα ή άλλη εξωτερική δομή στην αυλή τους. Είτε πρόκειται για ψυχαγωγία είτε απλώς για χαλάρωση με μια καλή ανάγνωση και ένα συναρπαστικό ρόφημα, ένας όμορφος υπαίθριος χώρος καθιστικού κάνει κάθε δραστηριότητα στην πίσω αυλή πιο επιθυμητή. Ίσως γι‘ αυτό, σε μια έρευνα του 2017, 25% της Εθνικής Ένωσης Κατασκευαστών Σπιτιών (NAHB) ανέφεραν την προσθήκη ενός καταστρώματος ως ένα από τα πιο συνηθισμένα έργα τους, και ο αριθμός ήταν σχεδόν πανομοιότυπος για κατασκευή νέας κατοικίας.

Outdoor Accents® Exterior Hardware — Δομική αντοχή που πρέπει να δείτε

Για να βοηθήσει στην κάλυψη αυτής της ανάγκης, ο Simpson Strong-Tie το 2016 παρουσίασε το Outdoor Accents® σειρά διακοσμητικού υλικού σχεδιασμένη ειδικά για κατασκευές εξωτερικού χώρου. Αποτελώντας μια πλήρη σειρά συνδέσμων (ατσάλινα στηρίγματα) και συνδετήρες (βίδες) για σχεδόν κάθε δομική σύνδεση, το Outdoor Accents είναι ένα υλικό που προορίζεται να εμφανιστεί. Όλα τα εξαρτήματα Outdoor Accents διαθέτουν μαύρο φινίρισμα πούδρας που προσελκύει το βλέμμα του θεατή στη σύνδεση, καθιστώντας το δομικό στήριγμα ένα ορατό μέρος του αρχιτεκτονικού σας σχεδίου.

Ενώ το μαύρο παλτό πούδρας δημιουργεί οπτική ελκυστικότητα, το υλικό Outdoor Accents είναι επίσης κατασκευασμένο για να αντέχει σε σκληρά εξωτερικά στοιχεία. Όλα τα εξαρτήματα διαθέτουν γαλβανισμένο χάλυβα ZMAX® G185 για αντοχή στη διάβρωση. Και επειδή προέρχονται από το Simpson Strong-Tie, ξέρετε ότι έχουν δοκιμαστεί και έχουν αξιολογηθεί για να πληρούν τους αυστηρούς οικοδομικούς κώδικες για ισχυρούς ανέμους και σεισμικές δυνάμεις. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται στο IAPMO UES ER-280. η βίδα σύνδεσης αναφέρεται στο ICC-ES ESR-3046. και η ροδέλα εξαγωνικής κεφαλής και η δομική βίδα ξύλου αναφέρονται μαζί στο IAPMO UES ER-192.

Μαζί με το στυλ και τη δύναμη, η σειρά Outdoor Accents σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Οι βάσεις, οι κρεμάστρες και οι δεσμοί δοκών στο κατάστρωμα έχουν μέγεθος ώστε να χωρούν είτε ονομαστική είτε τραχιά πριστή ξυλεία, δίνοντας στον σχεδιαστή μεγάλη ευελιξία στη δημιουργία προσαρμοσμένων κατασκευών εξωτερικού χώρου. Η αιχμηρή αιχμή της βίδας σύνδεσης επιτρέπει γρήγορες εκκινήσεις και τα πατενταρισμένα οδοντωτά σπειρώματα μειώνουν τη ροπή για βελτιωμένη οδήγηση. Η δομική βίδα επίσης δεν απαιτεί προδιάτρηση. και όταν συνδυάζεται με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ροδέλα εξάγωνης κεφαλής Outdoor Accents με ονομαστική φόρτιση, έχετε τη διακοσμητική εμφάνιση μιας σύνδεσης με μπουλόνι, αλλά με εγκατάσταση τόσο απλή όσο η βίδα.

Δύναμη που δεν ξεφεύγει από τη μόδα — Διακοσμητικό υλικό Goes Avant™

Η αρχική προσφορά στη σειρά διακοσμητικού υλικού Outdoor Accents® ονομάζεται η Mission Collection® επειδή η «αντίκα» αίσθηση των ορθών γωνιών και των ευχάριστων καμπυλών του θυμίζει οπτικό ντιζάιν των αρχών του 20ου αιώνα — πιο συγκεκριμένα, αρχιτεκτονική, έπιπλα και διακόσμηση σε στυλ Mission.

Η Jen Woodhouse εγκαθιστά το T-Strap
Η Jen Woodhouse εγκαθιστά το Outdoor Accent Avant Collection APVT T Strap

Τώρα το Simpson Strong-Tie προσφέρει ένα δεύτερο στυλ υλικού – τη συλλογή Avant™. Το „Avant“ προέρχεται από τη γαλλική λέξη για εμπρός, και προφέρεται „ah-VAUNT“ (αν και μπορείτε να το πείτε με όποιον τρόπο θέλετε· οι τιμές φόρτωσης είναι πολύ σταθερές και συγχωρούν τους τόνους του χρήστη). Η λέξη υποδηλώνει προχωρημένος, πρωτοποριακός, κορυφαίος, προοδευτικός, και επιλέξαμε αυτό το όνομα για να αντιπροσωπεύει τις καθαρές, μοντέρνες γραμμές αυτής της νέας συλλογής. Όλα τα εξαρτήματα σύνδεσης Avant διαθέτουν ευθείες άκρες και λοξότμητες γωνίες για διαχρονική απλότητα που συμπληρώνει σχεδόν κάθε σχέδιο. Προστιθέμενη στις παραλλαγές μεγεθών των κρεμάστρων και των δεσμών δοκών, αυτή η καθολική κομψότητα προσφέρει στον ιδιοκτήτη ή τον κατασκευαστή ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού.

Όπως η Mission Collection, η σειρά Avant μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αλλά έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για εξωτερικές εφαρμογές, με γαλβανισμό ZMAX® για αντιδιαβρωτική προστασία και επίστρωση μαύρης πούδρας για εντυπωσιακή ομορφιά.

Εγκατεστημένο APVGP Gable Plate
Εγκατεστημένο APVGP Gable Plate

Επίσης, αμετάβλητοι από τη συλλογή Mission είναι οι συνδετήρες — βίδες σύνδεσης γρήγορης οδήγησης και η δομική βίδα ξύλου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ροδέλα εξαγωνικής κεφαλής (βίδες και ροδέλες πωλούνται χωριστά). Ο κομψός συνδυασμός ροδέλας και βίδας έχει σχεδιαστεί ρητά για να στερεώνει τους συνδέσμους Outdoor Accents (είτε είναι Mission είτε Avant) και να κατευθύνει τις συνδέσεις ξύλου σε ξύλο. Οι ξύλινοι σύνδεσμοι Avant Collection, όπως αυτοί της Mission Collection — και όπως ο συνδυασμός ροδέλας-βίδας — έχουν όλα ονομαστικό φορτίο. Όταν πρόκειται για δομική αντοχή, ο Simpson Strong-Tie αρνείται να ρισκάρει. δοκιμάζουμε για να μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Είτε επιλέξετε τη συλλογή Mission είτε τη συλλογή Avant, μπορείτε να περιμένετε το ίδιο τελικό αποτέλεσμα — αβίαστο στυλ σε συνδυασμό με στιβαρή δύναμη.

Το Lineup

Υλικό Avant Decoratve
Οικογένεια Avant

Συνδέσεις

Συνδετήρες και ροδέλες

Κάντε τους εξωτερικούς χώρους περισσότερο δικό σας

Είστε εσείς ή ένας πελάτης που θέλετε να δημιουργήσετε μια δομή πίσω αυλής τόσο ελκυστική όσο και δυνατή; Simpson Strong-Tie έχει μια σειρά από πόρους για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας Outdoor Accents® Προσφορές υλικού? για να λάβετε βοήθεια λογισμικού για το σχεδιασμό α κατάστρωμα, κληματαριά ή παρόμοιο υπαίθριο καταφύγιο? ή να βλέπω τελειωμένος μας Έργα DIY (με οδηγίες κατασκευής) — μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο Κέντρο καταστρώματος. Και αν χρειάζεστε τεχνική βοήθεια, απλώς καλέστε το (800) 999-5099.

Τώρα βγείτε και ομορφύνετε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar