Kuhl Vara Hoody Review | njHiking.com

0
Kuhl Vara Hoody Review |  njHiking.com

Το Vara Hoody της Kuhl είναι μια ελαφριά, εξαιρετικά απαλή και άνετη επιλογή στρώσης.

Ήθελα να πάρω μια ελαφριά κουκούλα με κουκούλα για λίγο, καθώς είναι το μοναδικό κομμάτι που δεν είχα.

Έτσι, όταν ο Kuhl πρόσφερε κάτι για αναθεώρηση, αναπήδησα Βάρα Χούντι. Παρείχαν επίσης ένα ζευγάρι Konfidant Air και ένα Μπουφάν Interceptr για τον Τομ.

Αποποίηση ευθύνης: Ο Kuhl παρείχε ένα δωρεάν hoody για έλεγχο, αλλά δεν παρείχε αποζημίωση ούτε άσκησε έλεγχο στο περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης.

Μπροστά από το Vara Hoody

Σχετίζεται με: Kuhl’s Klash Pant


Εμφάνιση & Fit

Έχει χαλαρή αλλά κολακευτική εφαρμογή και είναι αρκετά μαλακό και άνετο για να φορεθεί μόνο του όπως προορίζεται.

Ανέβηκα ένα νούμερο από τότε που σχεδίαζα να φορέσω ένα μπλουζάκι κάτω από αυτό – I layer όλα ο χρόνος – αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν απαραίτητο.

Το „atlantis“ είναι μια ωραία απόχρωση του μπλε με διακριτικές γκρι ρίγες μέσα από αυτό.

Ήμουν διχασμένος ανάμεσα σε αυτό και τη «στάχτη», αλλά αποφάσισα ότι κάτι υπόλευκο παρακαλούσε να χυθεί πάνω του καφές ή παγωτό μετά την πεζοπορία.

Πλάτη του Vara Hoody

Η κουκούλα έχει μια ωραία κουρτίνα – απλώνεται και δεν ματσάρει κάτω από τα μαλλιά μου, και όταν είναι επάνω παραμένει στη θέση της και δεν πέφτει πάνω από τα μάτια σας.

Επίσης τέλειο για να προσποιηθείς ότι είσαι Τζεντάι ενώ χρησιμοποιείς το κοντάρι πεζοπορίας σου ως ελαφρύ σπαθί. Όχι ότι το κάνω αυτό.


Σχετίζεται με: Δώρα για Πεζοπόρους


Οι προδιαγραφές

  • Εξαιρετικά απαλό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία
  • Χαλαρή εφαρμογή και μακρύ στρίφωμα που καλύπτει το κάτω μέρος
  • Η κουκούλα είναι επίπεδη. κορδόνια περίσφιξης
  • Τρύπες αντίχειρα

Είμαι μεγάλος λάτρης των αντικειμένων για λίγη επιπλέον ζεστασιά όταν τη χρειάζεστε.

Το μόνο μικρό αρνητικό για το Vara συνολικά είναι ότι τα βρίσκω σφιχτά και λίγο περιοριστικά για τα γούστα μου. Ωστόσο, δυσκολεύομαι να βρω γυναικεία γάντια που να ταιριάζουν καλά, ώστε να είμαι μόνο εγώ.

Θα το αναφέρω σε όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζα ατελείωτα Asteroids και Pitfall τη δεκαετία του ’80 και πολλά „Atari Thumb“…

Τρύπες για τον αντίχειρα στο μανίκι ενός μπλε πουκάμισου

Εκτέλεση

ο Βάρα Χούντι λειτουργεί καλά στο μονοπάτι ως ένα ελαφρύ κομμάτι layering από μόνο του, πάνω από ένα μπλουζάκι, ή κάτω από ένα fleece ή ένα σακάκι και θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εποχές.

Οι τρύπες της κουκούλας και του αντίχειρα προσθέτουν μια ωραία ρύθμιση της θερμοκρασίας. Η κουκούλα είναι αρκετά μίνιμαλ ώστε να μην μπαίνει εμπόδιο σε ένα σακίδιο.

Η πρόθεσή μου ήταν να το χρησιμοποιήσω κυρίως ως στρώμα πεζοπορίας, αλλά είναι τόσο άνετο που δεν έχω σταματήσει να το φοράω από τότε που έφτασε… γύρω από το σπίτι, να κάνω δουλειές, να δουλεύω στον υπολογιστή.

Το γραφείο μου τείνει να παγώνει, επομένως θα πετάξω ακόμη και την κουκούλα και θα χρησιμοποιήσω τις τρύπες του αντίχειρα ενώ χτυπάω τον υπολογιστή.


Ενημέρωση 12/2020 – Ναι, ακόμα ζεις σε αυτό το πράγμα. Το φοράω καθώς πληκτρολογώ αυτό.

Κατάφερα τελικά να εξαφανίσω την ένταση του μπλε και να τρίψω λίγη βρωμιά στις μανσέτες αλλά εκτός από αυτό είναι συμπαγές.

Δεν κάνουν αυτό το στυλ πια, αλλά υπάρχουν πολλά hoodies στο site που δεν θα με πείραζε.

Ενημέρωση 12/2017 – Βασικά ζω σε αυτό το πράγμα τώρα. Εκτός αν είναι ζεστό έξω ή είναι στο πλύσιμο, το έχω φορέσει πάνω από ένα μπλουζάκι.

Μετά από περίπου οκτώ μήνες σχεδόν σταθερής χρήσης, εξακολουθεί να φαίνεται νέο.

Αρχική κριτική: 29/3/17.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών χωρίς κόστος για εσάς.

Schreibe einen Kommentar