Cairn Subscription Box για τον Απρίλιο του 2021

0
Cairn Subscription Box για τον Απρίλιο του 2021

Τι υπάρχει μέσα στο κουτί συνδρομής εξωτερικού χώρου Cairn για τον Απρίλιο του 2021.

Εξετάζοντας την απόκτηση α Σωρός από πέτρες ή να κάνεις δώρο ένα; Ακολουθεί μια σύνοψη του τι προσφέρει το κουτί αυτού του μήνα.

Αποποίηση ευθύνης: Η Cairn παρείχε ένα δωρεάν πλαίσιο για έλεγχο, αλλά δεν παρείχε αποζημίωση ούτε άσκησε έλεγχο στο περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης.

HumanGear GoToob Μαλακά αλλά άκαμπτα μπουκάλια ταξιδιού από σιλικόνη που συμπιέζονται με εύκολο στόμιο που γεμίζει. Μεσαίο; πακέτο των 3. $25
Μπουκάλι Hydrapack Recon Διαθέτει 50% ανακυκλωμένο περιεχόμενο και περιστρεφόμενο καπάκι που προσφέρει μια εμπειρία σαν γυαλί. $17
Green Goo Travel Salves Δερματικά αλοιφές φυτικής προέλευσης σε εύχρηστα σωληνάρια τύπου lip balm. Σετ των 4. $12

Συνολική αξία: $54

Αυτό το θέμα για το Cairn αυτού του μήνα είναι «γεμάτο με σκοπό».

Περιεχόμενα αυτού του μήνα Cairn Box

Humangear GoToob

Μαλακά αλλά ανθεκτικά συμπιέζονται δοχεία ταξιδιού για σαμπουάν, κοντίσιονερ, λοσιόν… είναι ακόμη και ασφαλής για τρόφιμα σιλικόνη FDA. Ένα ενσωματωμένο ελαστικό σφράγισμα αποτρέπει τις διαρροές ενώ το πλατύ στόμιο επιτρέπει εύκολο γέμισμα και καθαρισμό.

Το καπάκι έχει μια περιοχή με δυνατότητα εγγραφής με ανάγλυφη υφή και έναν έξυπνο μικρό βρόχο κρέμεται και το μεσαίο μέγεθος είναι εγκεκριμένο για χειραποσκευή.

Έχω ήδη ένα σετ από αυτά και είναι φανταστικά. Όχι μόνο το στόμιο είναι φαρδύ για γέμισμα και καθάρισμα, αλλά και το άλλο άκρο είναι επίπεδο ώστε να στέκεται μόνο του. Είναι εύκολο να το πιάσετε και να το σφίξετε όταν είναι υγρό και τα χρώματα διευκολύνουν τη διάκριση του περιεχομένου. Και δεν διαρρέουν.

Γέμιζα για πάντα μικρά μπουκάλια ταξιδιωτικού μεγέθους, κάτι που είναι εντάξει, αλλά αυτά είναι ένα αξιόλογο βήμα.

Σετ τριών Gotoob με ένα καπάκι ανοιχτό

Μπουκάλι νερού Hydrapak Recon

Αυτό το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο περιεχόμενο με πώμα που ανοίγει εύκολα, σφράγιση που ξεπροβάλλει εύκολα για καθαρισμό και ενσωματωμένο βρόχο ανάρτησης.

Είναι όμορφο και ελαφρύ και μας άρεσε HydraPak’s Stash (αυτό ήταν στο Οκτώβριος 2017 κουτί Cairn) αρκετά για να πάρετε άλλο ένα… αλλά υπάρχουν τόσα πολλά μπουκάλια νερού εκεί έξω.

Η κλήρωση εδώ είναι το υπέροχο νέο πατενταρισμένο καπάκι που «χαρίζει την εμπειρία σαν να πίνεις από ένα ποτήρι», που ακούγεται αρκετά γελοίο, αλλά, παραδόξως, είναι μια ακριβής περιγραφή. Επιπλέον, το καπάκι χρειάζεται μόνο να περιστραφεί κατά 180° και να μην το αφαιρέσετε για να πιείτε.

Πραγματικά προτιμώ αυτό από τα άλλα μπουκάλια μου, αλλά είναι δύσκολο να περιγράψω γιατί – ήταν απαλό σαν να πίνω από ποτήρι και η ροή ήταν σωστή. Έβαλα τον Τομ να το δοκιμάσει και σκέφτηκε το ίδιο πράγμα (…και αν χαθεί το δικό μου, θα ξέρω πού να ελέγξω. Εκσυγχρονίζω: Συνέχισε να χρησιμοποιεί το δικό μου, οπότε του αγόρασα ένα).

Επομένως, αν ψάχνετε για άλλο μπουκάλι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Και παραπέρα, εδώ λάμπει η επιμέλεια του Cairn καθώς πιθανότατα δεν θα είχα σκεφτεί ξανά αυτό το μπουκάλι σε μια θάλασσα από μπουκάλια νερού.


Green Goo Travel Salves

Σωληνάρια σε μέγεθος lip balm με φυτικά αρωματικά φυτά της Green Goo – ξηρό δέρμα, επανόρθωση δέρματος, πρώτες βοήθειες και ανακούφιση από τον πόνο – για να καλύψουν όλα τα δεινά του δέρματος σας.

Χρησιμοποιώ ήδη τα αλεύματα Green Goo, αλλά αυτά τα απλικατέρ είναι ωραία για ταμποναριστά αντί να βυθίζονται σε ένα μικρό βαζάκι. Και μυρίζουν ωραία.

Εκσυγχρονίζω: Αγόρασα ένα μεγάλο σωληνάριο με την ανακούφιση του πόνου για το σακίδιό μου. Λειτουργεί γρήγορα και είναι εύκολο να κυλήσει πάνω από ένα τρελό γόνατο χωρίς να μπερδεύονται τα χέρια.

Τέσσερις διαφορετικού χρώματος σωλήνες αλοιφής

Βρίσκω Σωρός από πέτρες.

Οι τελευταίες προσφορές από την Cairn:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τον Μάιο του 2022, η Outside ολοκλήρωσε την εξαγορά της Cairn. Αυτή η κριτική είναι ενός αυθεντικού κουτιού Cairn και δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είναι διαθέσιμο τώρα. Δεν προσφέρονται πλέον κουτιά μηνιαίας συνδρομής – μόνο μερικά „Εξωτερικά κιβώτια ταχυτήτων“ με σετ εξαρτημάτων.

Περισσότερα run downs:
– Cairn – Οκτώβριος 2021
– Cairn – Αύγουστος 2021
– Cairn – Απρίλιος 2021
– Cairn – Νοέμβριος 2020
– Cairn – Αύγουστος 2020
– Cairn – Ιούνιος 2020
– Cairn – Μάιος 2020
– Cairn – Μάρτιος 2020
– Cairn – Φεβρουάριος 2020
– Cairn – Ιανουάριος 2020
– Cairn – Νοέμβριος 2019
– Cairn – Οκτώβριος 2019
– Cairn – Σεπτέμβριος 2019
– Ένα έτος Cairn
– Όλες οι κριτικές…

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών χωρίς κόστος για εσάς.

Schreibe einen Kommentar