Σχεδόν καιρός να φυτέψετε σκόρδο – Aussie Organic Gardening & Moon Planting

0
Σχεδόν καιρός να φυτέψετε σκόρδο – Aussie Organic Gardening & Moon Planting

Τα εδάφη για το σκόρδο χρειάζονται άφθονο ώριμο λίπασμα και θα πρέπει να έχουν pH κοντά στο ουδέτερο για καλή ανάπτυξη και πλούσιο απόθεμα αντιοξειδωτικών.
Τα οφέλη του σκόρδου στην υγεία είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια και αυτό το ταπεινό βότανο έχει απαθανατιστεί σε σκαλίσματα σε αιγυπτιακές πυραμίδες. Καλλιεργούμε το δικό μας σκόρδο επειδή το εισαγόμενο σκόρδο είναι υποκαπνισμένο ή ακτινοβολημένο και ένα μέρος του έχει λευκανθεί.
Το σκόρδο ανήκει στην οικογένεια των κρεμμυδιών, αλλά σχετίζεται πιο στενά με τα πράσα αυτής της οικογένειας. Στην πραγματικότητα, το Elephant ή το Russian Garlic (το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί από τις μεγάλες σκελίδες του) δεν είναι σκόρδο αλλά ένα πράσο με γεύση σκόρδου και δεν έχει τις ίδιες ιδιότητες προστασίας της υγείας με το αληθινό σκόρδο.

Πωλείται σκόρδο

Καλλιεργούμε την ποικιλία «Italian White» γιατί έχει υπέροχη γεύση και ταιριάζει στο τοπικό μας κλίμα. Αφού ολοκληρώσαμε τις παραγγελίες χονδρικής μας φέτος, έχουμε διατηρήσει μια μικρή ποσότητα πιστοποιημένου βιολογικού σκόρδου προς πώληση απευθείας στο κοινό. Μπορείτε να αγοράσετε σακούλες 400 γραμμαρίων από εμάς για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυστραλιανό βιολογικό σκόρδο
Αυστραλιανό πιστοποιημένο βιολογικό σκόρδο

• Πλέον ξεπουλήσαμε το σκόρδο. Το νέο απόθεμα θα είναι διαθέσιμο γύρω στο Δεκέμβριο του 2010.

Schreibe einen Kommentar