Πώς μια έκθεση χειροτεχνίας άλλαξε τη στάση μου

1
Πώς μια έκθεση χειροτεχνίας άλλαξε τη στάση μου
Καλλιτέχνες και χειροτεχνίες συσκευάζονται σε πολλά κουτιά στο πάτωμα του σαλονιού για να φορτωθούν σε ένα αυτοκίνητο και να μεταφερθούν στην έκθεση χειροτεχνίας από μια γυναίκα

Στα παρασκήνια μιας επιχείρησης μιας γυναίκας

Μοιάζει με μέρα μετακίνησης στο σπίτι μου!

Αλλά είναι μόνο το ετήσιο χάος που έρχεται με την προετοιμασία για την πρώτη μου μεγάλη έκθεση χειροτεχνίας της σεζόν. Φέτος είναι Σάββατο ακριβώς πριν το Πάσχα.

Όλα τα λουλούδια πιάτων, τα τοτέμ, τα λουτρά πουλιών και οι ταΐστρες πουλιών για φλιτζάνια τσαγιού που έχω φτιάξει τον χειμώνα – συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχω ξεχάσει – κατευθύνονται προς νέα σπίτια στην αυλή του κήπου των ονείρων τους. Αφιερώνω μια ολόκληρη εβδομάδα σε τίποτα άλλο εκτός από τη διαδικασία συσκευασίας. Υπάρχει πολύ για τον καθαρισμό, την απογραφή, την τιμή και την προσεκτική τακτοποίηση σε κουτιά. Με όλα τα γυάλινα και κεραμικά αντικείμενα περνάω από πολύ bubble wrap!

Υπάρχουν φορές που αμφισβητώ τη λογική μου. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά να φτιάχνω τέχνη πιάτων, ποτέ δεν φανταζόμουν την τεράστια προσπάθεια που θα ήταν απλώς να φέρω αυτά τα πράγματα στην αγορά. Εξάλλου, είναι μεγάλα και ογκώδη, γεγονός που περιορίζει τον αριθμό των αντικειμένων που μπορώ να πάρω σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη έκθεση χειροτεχνίας. Τι σκεφτόμουν;

Όταν δεν είναι τόσο εύκολο

Στην αρχή, έδειξα τα λουλούδια του πιάτου μου να στέκονται όρθια σε κουβάδες άμμου 5 γαλονιών που περιλάμβαναν πολλή άρση βαρών. Έπειτα, τα πάλευα μέσα και έξω από ένα μικρό SUV που είχε γεμίσει μέχρι τα βράγχια με μεγάλη ακρίβεια. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα αντικείμενα της βιτρίνας μου, συμπεριλαμβανομένης της πέργκολας κήπου, της επαγγελματικής μου πινακίδας και τρία πλαστικά πτυσσόμενα τραπέζια έπρεπε επίσης να ταιριάζουν. Με ασφάλεια. Έμοιαζε με το παροιμιώδες αυτοκίνητο του κλόουν.

προμήθειες του καλλιτέχνη συσκευασμένες σε μια ανθεκτική πλαστική τσάντα έτοιμα για την έκθεση χειροτεχνίας.  όλα πρέπει να τα κουβαλάει μια γυναίκα
Οι προμήθειες του γραφείου μου και μερικά στηρίγματα οθόνης περιμένουν να φορτωθούν στο αυτοκίνητο

Πολλά πρωινά, έφτανα νωρίς στον χώρο για να τα προετοιμάσω. Σόου μετά από παράσταση, η σκηνή ήταν πάντα η ίδια. Ρίχνοντας μια ματιά στο πάρκινγκ, θα έβλεπα όλους τους άλλους τεχνίτες να βουίζουν με τον σύζυγό τους και τα παιδιά τους. Τα σαπούνια, τα αυτοκόλλητα, τα κοσμήματα, τα παπλώματα και οι πλεκτές κουβέρτες του μωρού είναι όλα οργανωμένα σε μικρές μπουκίτσες που στοιβάζονται τακτοποιημένα σε ένα μικρό φορτηγό. Λίγη ζήλια θα έκλεβε τη χαρά μου και θα μου κατέστρεφε τη μέρα αν το άφηνα.

Είμαι μια επέμβαση μιας γυναίκας. Η μεταφορά ενός κουτιού τη φορά, μέσα και έξω, είναι πολλά ταξίδια πέρα ​​δώθε στο όχημα. Για να μην αναφέρουμε ότι θα καταστρέψω ένα πολύτιμο έργο τέχνης εάν σκοντάψω ή χάσω τα πόδια μου. Και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ετοιμαστείτε και περισσότερος χρόνος για να χαλάσει όταν τελειώσει η παράσταση.

Όλοι οι άλλοι, βιαζόμενοι να γυρίσουν σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, πετούν τα πάντα σε τσάντες και κουτιά για να τα λύσουν αργότερα και φεύγουν! Οχι εγώ. Όλα τα πράγματα που δεν πουλήθηκαν εκείνη την ημέρα πρέπει να τυλιχτούν ξανά προσεκτικά και να συσκευαστούν με ακρίβεια. Πρέπει να οργανωθεί με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένη σειρά, διαφορετικά δεν θα χωρέσει στο όχημα. Δεκαπέντε λεπτά αφότου έχουν φύγει όλοι, συνεχίζω να φορτώνω.

Ελάφρυνση του φορτίου μιας γυναίκας

Ένα βράδυ, βλέπω έναν φίλο να τραβάει ένα μικρό βαγόνι φτιαγμένο από καμβά. Άδειασε το περιεχόμενό του στο πίσω μέρος του βαν του. Έπειτα, παρακολουθώ έκπληκτος, καθώς διπλώνει αβίαστα το βαγόνι μέχρι περίπου το μέγεθος ενός ρολού κρεβατιού.

Το πτυσσόμενο βαγόνι από κόκκινο ύφασμα διπλώνεται περίπου στο μέγεθος ενός μεγάλου πακέτου πλάτης, ιδανικό για χρήση από μία γυναίκα
κόκκινο υφασμάτινο πτυσσόμενο βαγόνι ξεδιπλωμένο και μοιάζει με βαγόνι φτιαγμένο με σκληρό ύφασμα σε μεταλλικό σκελετό ιδανικό για χρήση από μία γυναίκα

Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο και ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν! «Πού το πήρες;» ρώτησα. «Η Wal Mart τα έχει», απαντά. “Μόνο $45-$50 δολάρια για ένα μικρό.” Είμαι βέβαιος ότι δεν κατάλαβε ποτέ τι τεράστιο βάρος σηκώθηκε από πάνω μου εκείνο το βράδυ. Δεν πούλησα ούτε ένα πράγμα σε εκείνη την παράσταση. Αντίθετα, πήρα κάτι που έκανε μια μοναχική νύχτα να αξίζει τον κόπο, και με περισσότερους από έναν τρόπους.

Λέγεται α πτυσσόμενο βαγόνι και αυτό που έχω είναι φτιαγμένο από Μονοπάτι Ozark (μάρκα Wal-Mart). Οι τροχοί είναι πλαστικοί, αλλά ούτως ή άλλως είμαι πάντα στο πεζοδρόμιο. Είναι ελαφρύ και συμπαγές, ώστε να μπορώ να το γλιστρήσω πίσω από το κάθισμα του οδηγού στο αυτοκίνητό μου. Όσο για τις διαστάσεις, είναι περίπου 35 ίντσες μήκος και 18 ίντσες πλάτος με ωραίες ψηλές πλευρές που ασφαλίζουν άνετα την τέχνη των πιάτων μου κατά τη μεταφορά.

Αποποίηση ευθύνης: Η χαρά μου για αυτό το προϊόν και η σύστασή μου είναι μόνο δική μου, που παρέχεται ως βοήθεια στους αναγνώστες αυτής της ανάρτησης ιστολογίου. Δεν είναι «διαφήμιση». Δεν λαμβάνω καμία αποζημίωση ή οφέλη από αυτό και δεν έχω καμία σύνδεση με τον κατασκευαστή ή τον πωλητή λιανικής.

Λήψη αλλαγής στάσης

Το σωστό εργαλείο δεν είναι μόνο μια αλλαγή παιχνιδιών, αλλά μια προσαρμογή στάσης. Υπάρχει πολύ λιγότερη τάση να ζηλεύεις άλλους που έχουν τη βοήθεια των οικογενειών. Δεν είμαι κι εγώ ευλογημένος; Τώρα, κάθε φορά που κάνω μια παράσταση χειροτεχνίας, βγάζω αυτό το μικρό αμαξάκι και το ανοίγω. Σε αυτό, μπορώ να χωρέσω τουλάχιστον δύο κουτιά σε μέγεθος τραπεζίτη που χωρούν τα έργα τέχνης στον κήπο μου και συνήθως ένα τρίτο, μικρότερο κουτί ή τσάντα.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ λιγότερα ταξίδια εμπρός και πίσω, μια σημαντική διαφορά στον χρόνο ρύθμισης. Είναι λιγότερο άγχος στην πλάτη μου και, αν και είμαι αρκετά σίγουρος, το καρότσι είναι μια μονάδα μεταφοράς χωρίς προβλήματα αν γλιστρήσω ή σκοντάψω.

Τώρα, νιώθω πολύ πιο σίγουρος ως πωλητής που περπατά σε μια έκθεση χειροτεχνίας με το όμορφο κόκκινο βαγόνι μου στο ρυμουλκούμενο. Αυτό το πράγμα είναι ένα άλογο εργασίας, και είναι δυνατό. πολύ! Αν και αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώ μια διαφορετική μέθοδο για να επιδείξω την τέχνη μου, μπορεί να μεταφέρει ακόμα και αυτούς τους κουβάδες με άμμο για τις στιγμές που χρειάζεται να τους χρησιμοποιήσω!

μια μεγάλη ζαρντινιέρα 3,5 γαλονιών γεμάτη άμμο και πολύ βαριά.  Πολύ βαρύ για να σηκώσει και να μεταφέρει μια γυναίκα χωρίς το βαγόνι

Άλλες μικρές ιστορίες που μπορείτε να απολαύσετε:

Όταν η άνοιξη έρχεται νωρίς

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar