Μικρές Εταιρείες Εξοπλισμού Σακιδίων | Μέσος Πεζοπόρος

0
Μικρές Εταιρείες Εξοπλισμού Σακιδίων |  Μέσος Πεζοπόρος

Αγαπημένες μικρές εταιρείες εξοπλισμού σακιδίων πλάτης

Έχω χρησιμοποιήσει πολλά εργαλεία όλα αυτά τα χρόνια και έχω πολλές αγαπημένες εταιρείες μικρών εργαλείων backpacking. Μου αρέσει επίσης να υποστηρίζω τους επιχειρηματίες και είμαι πάντα στο κυνήγι για «ελαφρύτερο» ποιοτικό εξοπλισμό. Λατρεύω τα εργαλεία, δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι λίγο παξιμάδι ταχυτήτων και απολαμβάνω να δοκιμάζω νέες ιδέες και καινοτόμα νέα εργαλεία.

Αγαπημένες μικρές εταιρείες εξοπλισμού σακιδίων που δεν είναι πια τόσο μικρές

Μερικοί από τους κατασκευαστές εργαλείων που αναφέρω μπορεί να μην θεωρούνται πλέον μικροί, αλλά μερικοί εξακολουθούν να ανήκουν στον ιδρυτή και να κατασκευάζουν εξαιρετικό εξοπλισμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως η Big Agnes, τις έχω συμπεριλάβει επίσης. Έχω χρησιμοποιήσει τις σκηνές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόσφατα αγόρασα μια άλλη για να μετακομίσω πίσω για ευκολία λόγω βάρους.

Παρακάτω είναι μερικά από τα αγαπημένα μου. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσα από αυτά έχουν εξελιχθεί και αυξηθεί με τα χρόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν ήδη αλλάξει ιδιοκτησία (ULA Adventure) και υποψιάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπουληθούν αρκετοί στους «μεγάλους τύπους».

Ζ-πακέτα

Ζ-πακέτα είναι ένας μικρός κατασκευαστής που έχει πραγματικά απογειωθεί τα τελευταία χρόνια. Οι Z-packs ιδρύθηκαν το 2005 και είμαι μεγάλος θαυμαστής τους τέντες μουσαμά. Χρησιμοποίησα το Hexamid τους στο ΑΤ. Είναι η σκηνή από μουσαμά που φαίνεται στην επιλεγμένη φωτογραφία μου. Ήταν (και εξακολουθούν να είναι) αρχικά γνωστοί για τους τέντες μουσαμά, τα οποία είναι κοινά στους πεζοπόρους μεγάλων αποστάσεων λόγω του μικρού τους βάρους. Τα τελευταία χρόνια, έχουν επίσης αναπτυχθεί σε σακίδια, παπλώματα, υπνόσακους, ρούχα, αξεσουάρ κ.λπ. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω δει όλο και περισσότερα από τα σακίδια τους στα μονοπάτια.

Περιπέτεια ULA

Περιπέτεια ULA είναι ο τρέχων πάροχος πακέτων „go to“. Δεν ανήκουν πλέον στον αρχικό ιδρυτή, αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν διατηρήσει την ποιότητα και συνεχίζουν να βελτιώνονται με εξαιρετικό εξοπλισμό. Τους έχω χρησιμοποιήσει Σακίδιο πλάτης καταλύτης στο παρελθόν, και αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα Ωμ 2.0. Το Ohm ήρθε στην τελευταία μου μεγάλη πεζοπορία στο τμήμα AT (800 μίλια SOBO) και θα το χρησιμοποιήσω στην επερχόμενη Διαδρομή στο Colorado Trail. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για τα πακέτα τους. Τα έχω χρησιμοποιήσει σε AT, PCT και CDT, σε μερικές πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν είμαι πάντα τόσο ευγενικός με τον εξοπλισμό μου, που αποδίδεται κυρίως στην έλλειψη χάρης μου, και τα πακέτα ULA δεν με απογοήτευσαν ποτέ.

Nunatak

Nunatak δεν είναι ένα όνομα που ακούς τόσο συχνά. Ιδρύθηκαν το 1999 και επί του παρόντος εδρεύουν έξω από τη Γιούτα. Πολλά νέα παιδιά στο μπλοκ φτιάχνουν παπλώματα αυτή τη στιγμή, αλλά μου αρέσουν τα παπλώματα της Nunatak. Χρησιμοποιώ το Arc UL 30/20 χρόνια τώρα και είναι ακόμα σαν καινούργιο. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το πάπλωμα υψηλής ποιότητας «Original», ρίξτε μια ματιά.

Φτερωτοί φίλοι

Φτερωτοί φίλοι είναι ένας υπνόσακος υψηλής ποιότητας και εξακολουθεί να επιβλέπεται από τους αρχικούς ιδρυτές στο Σιάτλ. Παίρνω το Lark σε πιο δροσερά ταξίδια και θα έρθει μαζί μου στο μονοπάτι του Κολοράντο. Αυτό το μονοπάτι μπορεί να έχει χαμηλές θερμοκρασίες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Χρησιμοποίησα επίσης τους „Ήλιος” σακάκι όταν ανέβηκα στο Κιλιμάντζαρο, με τον μπαμπά και τα αδέρφια μου, και ήταν φανταστικό. Αυτή ήταν μια αλλαγή από το Δυτική Ορειβασία Μπουφάν (επίσης ένα υπέροχο ελαφρύ πουπουλένιο τζάκετ), είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Είμαι τώρα μετατροπέας σακάκι Feathered Friends! Έχουν επίσης ένα πιο ελαφρύ σακάκι που είναι στη χριστουγεννιάτικη λίστα, το Ηώς. Θα δούμε αν εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης!

Σχέδια Mountain Laurel

Σχέδια Mountain Laurel είναι μια στολή έξω από τη Βιρτζίνια. Τους έχω χρησιμοποιήσει Bivys, Rainmitts, και μουσαμάδες. Είναι σίγουρα ένας κατασκευαστής υπερελαφρών εργαλείων και πάντα έβρισκα τον εξοπλισμό τους πολύ καλοφτιαγμένο. Τα χρησιμοποιώ ακόμα γάντια βροχής, ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια εργαλείων. Πουλάνε ΠΟΛΛΑ άλλα είδη, πακέτα, παπλώματα, ρούχα κ.λπ., και η εξέλιξή τους ήταν εντυπωσιακή. Είναι ένας εξαιρετικός μινιμαλιστικός πάροχος και αν αποφασίσω να αλλάξω πακέτα, το επόμενο πακέτο μου θα είναι πιθανότατα δικό τους Κάψτε DCF 38L.

Μικρές Εταιρείες Εξοπλισμού Backpacking Ποιότητα

Αυτό που μου αρέσει στις μικρές εταιρείες ειδών σακιδίων είναι ότι τα προϊόντα τους είναι συχνά χειροποίητα και υψηλής ποιότητας. Διαρκούν πολύ, και εάν είναι προβλήματα παραγωγής, η εξυπηρέτηση πελατών είναι συνήθως πολύ καλή. Μπορεί να πληρώσω λίγο περισσότερο, αλλά συχνά παίρνω ένα πολύ καλύτερο, πιο μακροχρόνιο κομμάτι ποιοτικού εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, καταλήγω να πληρώνω λιγότερα.

Πρόσθετες εταιρείες εξοπλισμού

Παρακάτω παρατίθενται μόνο μερικές άλλες μικρές εταιρείες εξοπλισμού σακιδίων με πολύ καλή φήμη. Είτε τα έχω χρησιμοποιήσει, είτε τα γνωρίζω προσωπικά. Είτε γνωρίζω άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό, είτε έχω δει τον εξοπλισμό να χρησιμοποιείται ενώ κάνω πεζοπορία.

Δυτική Ορειβασία – Υπνόσακοι, Ρούχα, Αξεσουάρ, Παπλώματα – Έχω χρησιμοποιήσει τις τσάντες και τα μπουφάν τους. Έμεινα έκπληκτος πρόσφατα που τα είδα στο τοπικό μου κατάστημα σακιδίων εδώ στο CT.

Παπλώματα Katabatic – Παπλώματα, πακέτα, μπισκότα. Είναι πραγματικά γνωστά για τα ποιοτικά παπλώματα τους.

Φωτισμένος Εξοπλισμός – Παπλώματα, Αιώρες, Ένδυση. Επίσης γνωστά για τα υψηλής ποιότητας παπλώματα τους.

Jacks R Καλύτερα – Παπλώματα, Αιώρες, μουσαμάδες. Γνωστοί για τα παπλώματα αιώρας τους.

Έξι σχέδια φεγγαριών – Καταφύγια, Σακίδια πλάτης, Αξεσουάρ. Χρησιμοποίησα το Wild Oasis τους στο CDT, και εξακολουθεί να είναι δυνατό.

Τάρπτεντ – Καταφύγια κ.λπ. Μεγάλη φήμη για τα καταφύγια, και κάποιοι τα αποκαλούν «πρωτότυπο» κατασκευαστή μουσαμά-σκηνών.

Gossamer Gear – Καταφύγια, πακέτα, αξεσουάρ – Έχουν επεκτείνει πραγματικά τη σειρά προϊόντων τους και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, ειδικά οι συσκευασίες τους.

Υπερλίτης – Πρόσφατα χρησιμοποίησα το μαξιλάρι τους με σάκο για τα πράγματα στο AZT (το λάτρεψα) και έχω δει τα πακέτα τους στα μονοπάτια. Τα πακέτα τους έχουν καλή φήμη.

Γεια! Η Average Hiker αγόρασε αυτό το σακίδιο πλάτης και δεν γράφει χορηγούμενες δημοσιεύσεις ούτε λαμβάνει αποζημίωση για κριτικές. Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, κερδίζω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Επίσης, ως Συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ευχαριστώ.

Schreibe einen Kommentar